Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Συνεδρίαση Δημοτικής Κοινότητας Αλιάρτου την Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΛΙΑΡΤΟΣ 8/2/2011
ΝΟΜΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΑΛΙΑΡΤΟΥ Αρ. Πρωτ. : 3

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Προς : ΧΑΛΙΜΟΥΡΔΑ Αγγελική
ΓΩΓΟΥΛΟ Χρήστο
ΜΠΟΛΜΠΑΣΗ Βασιλική
ΤΡΥΠΟΓΕΩΡΓΟ Γεώργιο

Για ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ συνεδρίαση της Δημοτικής Κοινότητας Αλιάρτου


Σας προσκαλούμε να παραβρεθείτε στην 3η Κατεπείγουσα Δημόσια συνεδρίαση του Δ.Σ της Δημοτικής Κοινότητας Αλιάρτου , την Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011 και ώρα 14:00 ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΣΚΕΨΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ , με τα εξής θέματα ημερήσιας διάταξης.
Α/Α ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΘΕΜΑΤΟΣ
1 Περί της προτάσεως του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου , για την προσθήκη του ονόματος ΘΕΣΠΙΕΣ στην επωνυμία του Δήμου Αλιάρτου .

2. Περί της προτάσεως του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου , για τον καθορισμό της Τοπικής Κοινότητας ΄Ασκρης , ως ιστορικής έδρας του Δήμου Αλιάρτου .
3. Περί της διαμορφώσεως προτάσεως κατανομής πιστώσεων ΣΑΤΑ 2011 , για το Δημοτική Κοινότητα Αλιάρτου .
4. Περί της εξετάσεως αιτήσεως της Μπινιάρη Ευαγγελίας του Λουκά , για την χορήγηση προέγκρισης αδείας λειτουργίας πρατηρίου άρτου .
.

Η ΠρόεδροςΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ – ΨΑΡΡΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ποιά τα χαρακτηριστικά ενός καλού δασκάλου;

Η εκπαίδευση δεν είναι μόνο μια μαθησιακή αλλά και μια ψυχολογική διαδικασία γι’ αυτό και οι εκπαιδευτικοί οφείλουν να εκπληρούν και το ρόλο του παιδαγωγού – ψυχολόγου.  Σήμερα οι καλές διαπροσωπικές σχέσεις θεωρούνται απαραίτητες προκειμένου οι εκπαιδευτικοί να λειτουργήσουν αποτελεσματικότερα στις όλο και πιο πλουραλιστικές σχολικές τάξεις. Εκτός από καλοί δάσκαλοι, οι εκπαιδευτικοί οφείλουν να είναι και καλοί σύμβουλοι και καλοί εμψυχωτές.
Συμβουλευτική ονομάζεται η προσέγγιση που ακολουθεί ο εκπαιδευτικός ο οποίος προσφέρει ψυχολογική βοήθεια ή στήριξη σε μαθητές του ή σε γονείς μαθητών του προκειμένου να ικανοποιήσουν τις ανάγκες τους (ανάγκες που πηγάζουν από το σχολείο, συμμαθητές, οικογενειακό και κοινωνικό περιβάλλον). Δεν επιδιώκεται ψυχανάλυση αλλά ψυχολογική στήριξη αυτών. Η συμβουλευτική στην εκπαίδευση επιδιώκει την καλή συνεργασία μεταξύ των μελών της σχολικής κοινότητας. Όσον αφορά τα παιδιά με αναπηρίες και την οικογένειά τους η συμβουλευτική και οι συμβ…

Παρουσίαση βιβλίου στο Λεοντάρι Αλιάρτου-Θεσπιέων

Η θέση της γυναίκας στην Αρχαία Ελλάδα ... Η Μήδεια στον Ευριπίδη λέει «θα προτιμούσα να πολεμήσω τρεις φορές παρά να γεννήσω μία»

Στην αρχαία Ελλάδα η γυναίκα δεν έχαιρε μεγάλης υπολήψεως. Οι αρχαίοι ημών πρόγονοι είχαν φτιάξει κοινωνίες πολεμιστών και εμπόρων που ήταν κατεξοχήν ανδροκρατικές, ενώ οι γυναίκες ήταν χρήσιμες για τη σεξουαλική ικανοποίηση των ανδρών και βέβαια για την αναπαραγωγή. Η γέννηση και η ανατροφή των παιδιών ήταν οι σοβαρότερες αρμοδιότητες που είχε η γυναίκα. Οι μητέρες είχαν σοβαρότατη αποστολή να επιτελέσουν, κυρίως όταν έπρεπε να αναθρέψουν αγόρια, γιατί τα νεογέννητα κορίτσια ήταν γενικώς ανεπιθύμητα. Η συνήθης πρακτική για ανεπιθύμητα παιδιά, δηλαδή κορίτσια ή άρρωστα νεογέννητα, δεν ήταν βρεφοκτονία, αλλά η εγκατάλειψή τους σε μια ερημιά, η «έκθεσις». Τοκετός στην αρχαιότητα. Ανάγλυφο του 5ου π.Χ αιώνα Σύμφωνα με ιστορικές εκτιμήσεις, το 10% των νεογέννητων κοριτσιών πετιόντουσαν στις ερημιές και πέθαιναν.