Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Τμήματα Σύγχρονου Μπαλέτου στη Δημοτική Επιχείρηση Αλιάρτου Δ.ΕΠ.ΠΟ.ΑΝ

Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση
Δήμου Αλιάρτου (Δ.Ε.ΠΟ.ΑΝ)
Κεντρική Πλατεία,
Ριζόμυλος
Αλίαρτος 13-06-2011
 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση (Δ.Ε.ΠΟ.ΑΝ) διοργανώνει για την περίοδο Σεπτέμβριος 2011 – Ιούνιος 2012 τμήματα μπαλέτου για παιδιά.

Τα τμήματα που μπορούν να λειτουργήσουν είναι τα παρακάτω:


• Μουσικοκινητική pre-ballet (για παιδιά ηλικίας 4 – 6 ετών)

• Μπαλέτο 1 (για παιδιά ηλικίας 6 – 8 ετών)

• Μπαλέτο 2 (για παιδιά που έχουν παρακολουθήσει ήδη το τμήμα μπαλέτο 1 και είναι ηλικίας 6 - 9 ετών)• Μοντέρνο (για παιδιά ηλικίας 6 – 10 ετών)


Τα δίδακτρα για κάθε τμήμα ανέρχονται στα 35 ευρώ μηνιαίως για κάθε παιδί.
Στα τμήματα αυτά θα διδάξει πτυχιούχος δασκάλα κρατικής σχολής χορού.

Οι γονείς που ενδιαφέρονται να εγγράψουν τα παιδιά τους παρακαλούνται να προσέλθουν την Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011 και ώρα 6.30 στο κτίριο της Δ.Ε.ΠΟ.ΑΝ (Ριζόμυλος), Κεντρική πλατεία.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ποιά τα χαρακτηριστικά ενός καλού δασκάλου;

Η εκπαίδευση δεν είναι μόνο μια μαθησιακή αλλά και μια ψυχολογική διαδικασία γι’ αυτό και οι εκπαιδευτικοί οφείλουν να εκπληρούν και το ρόλο του παιδαγωγού – ψυχολόγου.  Σήμερα οι καλές διαπροσωπικές σχέσεις θεωρούνται απαραίτητες προκειμένου οι εκπαιδευτικοί να λειτουργήσουν αποτελεσματικότερα στις όλο και πιο πλουραλιστικές σχολικές τάξεις. Εκτός από καλοί δάσκαλοι, οι εκπαιδευτικοί οφείλουν να είναι και καλοί σύμβουλοι και καλοί εμψυχωτές.
Συμβουλευτική ονομάζεται η προσέγγιση που ακολουθεί ο εκπαιδευτικός ο οποίος προσφέρει ψυχολογική βοήθεια ή στήριξη σε μαθητές του ή σε γονείς μαθητών του προκειμένου να ικανοποιήσουν τις ανάγκες τους (ανάγκες που πηγάζουν από το σχολείο, συμμαθητές, οικογενειακό και κοινωνικό περιβάλλον). Δεν επιδιώκεται ψυχανάλυση αλλά ψυχολογική στήριξη αυτών. Η συμβουλευτική στην εκπαίδευση επιδιώκει την καλή συνεργασία μεταξύ των μελών της σχολικής κοινότητας. Όσον αφορά τα παιδιά με αναπηρίες και την οικογένειά τους η συμβουλευτική και οι συμβ…

Παρουσίαση βιβλίου στο Λεοντάρι Αλιάρτου-Θεσπιέων

Η θέση της γυναίκας στην Αρχαία Ελλάδα ... Η Μήδεια στον Ευριπίδη λέει «θα προτιμούσα να πολεμήσω τρεις φορές παρά να γεννήσω μία»

Στην αρχαία Ελλάδα η γυναίκα δεν έχαιρε μεγάλης υπολήψεως. Οι αρχαίοι ημών πρόγονοι είχαν φτιάξει κοινωνίες πολεμιστών και εμπόρων που ήταν κατεξοχήν ανδροκρατικές, ενώ οι γυναίκες ήταν χρήσιμες για τη σεξουαλική ικανοποίηση των ανδρών και βέβαια για την αναπαραγωγή. Η γέννηση και η ανατροφή των παιδιών ήταν οι σοβαρότερες αρμοδιότητες που είχε η γυναίκα. Οι μητέρες είχαν σοβαρότατη αποστολή να επιτελέσουν, κυρίως όταν έπρεπε να αναθρέψουν αγόρια, γιατί τα νεογέννητα κορίτσια ήταν γενικώς ανεπιθύμητα. Η συνήθης πρακτική για ανεπιθύμητα παιδιά, δηλαδή κορίτσια ή άρρωστα νεογέννητα, δεν ήταν βρεφοκτονία, αλλά η εγκατάλειψή τους σε μια ερημιά, η «έκθεσις». Τοκετός στην αρχαιότητα. Ανάγλυφο του 5ου π.Χ αιώνα Σύμφωνα με ιστορικές εκτιμήσεις, το 10% των νεογέννητων κοριτσιών πετιόντουσαν στις ερημιές και πέθαιναν.