Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η ζωγραφική, η γλυπτική και φωτογραφία "δίνουν ραντεβού" στον πολυχώρο τέχνης Vinilion

Τα έργα 30 καλλιτεχνών εκθέτονται από 25 Νοεμβρίου έως 12 Δεκεμβρίου 2010 στον Πολυχώρο Τέχνης Vinilion. Δίπλα σε καταξιωμένους καλλιτέχνες εκθέτουν νέοι άγνωστοι δημιουργοί. Τα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνουν την Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου και ώρα 20.00.
Στην έκθεση συμμετέχουν οι καλλιτέχνες Αναστασόπουλος Χρυσηίς, Αντωνιάδου Μελίτα, Αποστόλου Γιάννης, Αποστόλου  Θάνος, Ασημακόπουλος Πάνος, Βολτέρα Πηνελόπη, Γεωργόπουλος Κωνσταντίνος, Δημόπουλος Τάκης, Ζώτος Σταύρος , Καμπάνης Ιάσονας, Κόεν Ντάνιελ, Κόκκινος Ραφαήλ, Λιάπης Αλέξανδρος Μάστορη Σοφία, Μιχάλη Διονυσία, Nασιάκου Κατερίνα, Ντόκος Δημήτρης, Πετμεζάς Λεόντιος, Σαλαχάς Αντώνης, Σαμοίλης Γιώργος, Σαρδής Γιώργος , Σαρδής Κυριακός, Συρίγου Μαρία, Τσιλίδης Γιάννης, φιλίππου Λίλιαν, Χατζηπουλιδου Έλενη.
Πληροφορίες
Πολυχώρος Τέχνης VINILION, Έκτορος 92 & Μενελάου Ίλιον
Διάρκεια έκθεσης από 25 Νοεμβρίου έως 12 Δεκεμβρίου 2010

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ποιά τα χαρακτηριστικά ενός καλού δασκάλου;

Η εκπαίδευση δεν είναι μόνο μια μαθησιακή αλλά και μια ψυχολογική διαδικασία γι’ αυτό και οι εκπαιδευτικοί οφείλουν να εκπληρούν και το ρόλο του παιδαγωγού – ψυχολόγου.  Σήμερα οι καλές διαπροσωπικές σχέσεις θεωρούνται απαραίτητες προκειμένου οι εκπαιδευτικοί να λειτουργήσουν αποτελεσματικότερα στις όλο και πιο πλουραλιστικές σχολικές τάξεις. Εκτός από καλοί δάσκαλοι, οι εκπαιδευτικοί οφείλουν να είναι και καλοί σύμβουλοι και καλοί εμψυχωτές.
Συμβουλευτική ονομάζεται η προσέγγιση που ακολουθεί ο εκπαιδευτικός ο οποίος προσφέρει ψυχολογική βοήθεια ή στήριξη σε μαθητές του ή σε γονείς μαθητών του προκειμένου να ικανοποιήσουν τις ανάγκες τους (ανάγκες που πηγάζουν από το σχολείο, συμμαθητές, οικογενειακό και κοινωνικό περιβάλλον). Δεν επιδιώκεται ψυχανάλυση αλλά ψυχολογική στήριξη αυτών. Η συμβουλευτική στην εκπαίδευση επιδιώκει την καλή συνεργασία μεταξύ των μελών της σχολικής κοινότητας. Όσον αφορά τα παιδιά με αναπηρίες και την οικογένειά τους η συμβουλευτική και οι συμβ…

Παρουσίαση βιβλίου στο Λεοντάρι Αλιάρτου-Θεσπιέων

Η θέση της γυναίκας στην Αρχαία Ελλάδα ... Η Μήδεια στον Ευριπίδη λέει «θα προτιμούσα να πολεμήσω τρεις φορές παρά να γεννήσω μία»

Στην αρχαία Ελλάδα η γυναίκα δεν έχαιρε μεγάλης υπολήψεως. Οι αρχαίοι ημών πρόγονοι είχαν φτιάξει κοινωνίες πολεμιστών και εμπόρων που ήταν κατεξοχήν ανδροκρατικές, ενώ οι γυναίκες ήταν χρήσιμες για τη σεξουαλική ικανοποίηση των ανδρών και βέβαια για την αναπαραγωγή. Η γέννηση και η ανατροφή των παιδιών ήταν οι σοβαρότερες αρμοδιότητες που είχε η γυναίκα. Οι μητέρες είχαν σοβαρότατη αποστολή να επιτελέσουν, κυρίως όταν έπρεπε να αναθρέψουν αγόρια, γιατί τα νεογέννητα κορίτσια ήταν γενικώς ανεπιθύμητα. Η συνήθης πρακτική για ανεπιθύμητα παιδιά, δηλαδή κορίτσια ή άρρωστα νεογέννητα, δεν ήταν βρεφοκτονία, αλλά η εγκατάλειψή τους σε μια ερημιά, η «έκθεσις». Τοκετός στην αρχαιότητα. Ανάγλυφο του 5ου π.Χ αιώνα Σύμφωνα με ιστορικές εκτιμήσεις, το 10% των νεογέννητων κοριτσιών πετιόντουσαν στις ερημιές και πέθαιναν.