Παρακώλυση αστικής συγκοινωνίας στο Δήμο Αλιάρτου από επαγγελματίες οδηγούς ΤΑΞΙ


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΑΛΙΑΡΤΟΥ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σήμερα ,Παρασκευή 4-3-2011 δεν κινήθηκε το δημοτικό λεωφορείο, που εκτελεί αστική συγκοινωνία, επειδή ομάδα οδηγών ΤΑΞΙ το παρεμπόδισε ισχυριζόμενοι ότι κινείται παράνομα και ότι τα ΤΑΞΙ έχουν απώλεια εσόδων.
Κατανοούμε ότι με την οικονομική κρίση που διερχόμαστε, όλες οι επαγγελματικές ομάδες έχουν υποστεί ζημιά, όμως προκαλεί σίγουρα κατάπληξη το γεγονός, ότι μετά από δέκα περίπου χρόνια που το συγκεκριμένο όχημα εκτελεί αστική συγκοινωνία στον τέως Δήμο Αλιάρτου, οι συγκεκριμένοι επαγγελματίες δεν διαπίστωσαν απώλεια εισοδήματος, ούτε φυσικά ότι κινείται παράνομα. Όλα αυτά προέκυψαν το τελευταίο δίμηνο. Πολύ δε περισσότερο που το όχημα από τις πρώτες ημέρες της νέας δημοτικής αρχής, υπεβλήθη σε ολοκληρωμένο τεχνικό έλεγχο, πέρασε ΚΤΕΟ για πρώτη φορά και παραδόθηκε ασφαλές για την μετακίνηση των δημοτών, διευρύνοντας τα δρομολόγια και προς την Δημοτική Ενότητα Θεσπιών.

Η τακτική ορισμένων επαγγελματιών οδηγών ΤΑΞΙ και των καθοδηγητών τους, που παραπέμπει σε ανήθικα πολιτικά παιχνίδια και άρχισε από τις πρώτες ημέρες της εγκατάστασης της νέας δημοτικής αρχής, στρέφεται κυρίως εναντίον των συμπολιτών μας που δεν έχουν την δυνατότητα άλλου τρόπου μετακίνησης, αλλά και της κοινωνικής συνοχής και λειτουργίας του Δήμου.
Η επίκληση από μέρους τους, της εφαρμογής του γράμματος του νόμου ,θέση με την οποία η δημοτική αρχή δεν διαφωνεί, είναι προφανές ότι πρέπει να υπάρχει σε ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ, ακόμη και σε εκείνες που αφορούν τους ίδιους.
Η Δημοτική Αρχή ενημερώνει τους δημότες ότι, πιστή στον κοινωνικό ρόλο που θέλει να προσδώσει στον Δήμο, πιστή στην πολιτική της για κοινωνική συνοχή και ανάπτυξη της δημοτικής συνείδησης και τέλος πιστή στην υπεράσπιση του δικαιώματος των ανήμπορων πολιτών να μετακινούνται, θα δώσει άμεσα την λύση στο πρόβλημα που δημιούργησαν οι επαγγελματίες οδηγοί ΤΑΞΙ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις