Ο ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΛΕΒΑΔΕΩΝ, ΣΤΗΝ Α΄ ΕΘΝΙΚΉ



Μετά από πέντε συνεχείς νίκες , ο Σκακιστικός Όμιλος Λεβαδέων «ο Λέβαδος», προκρίθηκε πανηγυρικά στην Α΄ Εθνική κατηγορία. Η σκακιστική ομάδα της πόλης μας, κατόρθωσε να νικήσει όλες τις αντίπαλες ομάδες με επιβλητικά σκορ και να ανέλθει δίκαια στην ανώτατη κατηγορία, αήττητη.
Στο δρόμο της βρέθηκαν οι πιο δυνατές ομάδες της περιοχής Αν. Στερεάς Ελλάδας, όπως η «Ευβοϊκή Ένωση Σκακιστών» (Χαλκίδα), ο Σκακιστικός Όμιλος Θήβας, ο Σκακιστικός Όμιλος Ορχομενού, ο Σκακιστικός Όμιλος Άμφισσας, ο Όμιλος «Άβαξ και Πεσσοί» (Χαλκίδα).
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ομίλου μας και ο Πρόεδρος κ. Χρήστος Κρυονερίτης, συγχαίρουν θερμά τον προπονητή της ομάδας κ. Δημόπουλο Συμεών και τους παίκτες μας, κ.κ. Δημόπουλο Νίκο, Γαμβρίλη Ιωάννη, Θεοδωρόπουλο Νίκο, Αρούνη Λουκά, Κοντογιάννη Βασίλειο, Κοτρώγιαννο Δημήτριο, Νικολάου Σπυρίδωνα, Παπαθανασίου Επαμεινώνδα, Λιάκο Ηλία, Καραπετσάνο Αθανάσιο, Χριστοφή Αθανασία, Λιδώρη Ευσταθία , Τούντα Νεφέλη και Τούντα Λητώ.
Το Δ. Σ. του Ομίλου μας, καλεί τα νέα παιδιά της πόλης μας και κάθε ενδιαφερόμενο να πλαισιώσουν τη δράση του, επικοινωνώντας με τον κ. Χρ. Κρυονερίτη στο τηλ. 6973054057.

Δελτίο Τύπου Σ. Ο. Λεβαδέων

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις