Ημέρα Καθαριότητας στην Αλιάρτο

Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ημέρα καθαριότητας της πόλης μας κυρίως με την συμμετοχή των μαθητών και μαθητριών των σχολείων μας.
Άξια θαυμασμού ήταν η συντονισμένη προσπάθεια που κατέβαλε κάθε σχολείο (μαθητές και δάσκαλοι) της πόλης μας, από τα πιο μικρά (1o και 2ο νηπιαγωγείο και 1ο και 2ο δημοτικό) αλλά και τα πιο μεγάλα (γυμνάσιο και λύκειο).
Τα παιδιά με την καθοδήγηση και την βοήθεια των δασκάλων και των καθηγητών τους, φρόντισαν τις αυλές και τον περιβάλλοντα χώρο των σχολείων τους.
Τα δύο Νηπιαγωγεία και το 1ο Δημοτικό σχολείο εξέδραμαν στους Κήπους και χάρηκαν την πανέμορφη φύση αφού προηγουμένως την απήλλαξαν από κάθε είδους σκουπίδι.
Πολύτιμο μάθημα σεβασμού της φύσης και διατήρησης ενός καθαρού περιβάλλοντος μας έδωσαν οι μικροί και οι πιο μεγάλοι μαθητές.

Η Δημοτική Κοινότητα υποσχέθηκε ότι στο τέλος της σχολικής χρονιάς θα βραβευτούν τα σχολεία που προσπαθούν να διατηρούν καθαρό τον χώρο τους και να βελτιώνουν την εικόνα τους.
Και πάλι ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στα παιδιά μας. Γιατί δουλεύουν, προσπαθούν, χαίρονται την εργασία τους και το αποτέλεσμα της, χωρίς τη μιζέρια και τους ανώφελους 'προβληματισμούς' των μεγάλων.
Παιδιά σας ευχαριστούμε!!!
Καλή ξεκούραση και ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ

Δημοτική Κοινότητα Αλιάρτου

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις