Οι νέοι της χώρας αντιστέκονται στη νέα τάξη πραγμάτων: κρίση και ανεργία

Εκδηλώσεις στα χνάρια της Μαδρίτης ως αντίδραση στην οικονομική κρίση διοργανώνονται μέσω Facebook και θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη στις 18:00 στη πλατεία Συντάγματος. Στόχος να συγκεντρωθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι διαδηλωτές με ειρηνικές διαθέσεις για να δείξουν την αντίδρασή τους για την κατάσταση στη χώρα. «Η λέξη ΄Αγανακτισμένοι΄ δεν θέλει με τίποτα να υποκινήσει ή να υποδείξει τον τρόπο, απεναντίας, δηλώσαμε από την αρχή ότι θέλουμε να βρεθούμε ειρηνικά και αυθόρμητα, χωρίς σχέδιο και πλάνο. Μόνο να δηλώσουμε την ειρηνική διαμαρτυρία μας» αναφέρει η ομάδα.

Η διαδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, στην πλατεία Συντάγματος, από τις 18.00 μέχρι 23.30.

Αντίστοιχες εκδηλώσεις προγραμματίζονται μέσω Facebook στο Λευκό Πύργο στην Θεσσαλονίκη, στην πλατεία Αγίου Γεωργίου στην Πάτρα, στο Ηράκλειο και στην Κέρκυρα.



Για τη Συμπρωτεύουσα έχει δημιουργηθεί ομάδα με τίτλο «Αγανακτισμένοι στον Λευκό Πύργο» και μέχρι στιγμής έχουν δηλώσει ότι θα παρευρεθούν περίπου 8.500 άτομα, ενώ για την Πάτρα στην ομάδα «Patras Greek Revolution» έχουν δηλώσει ότι θα παρευρεθούν περίπου 2.500 διαδηλωτές.


Πηγή:www.capital.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις