Λίγοι αλλά αποφασισμένοι

Τριάντα περίπου συμπολίτες μας, κάθε ηλικίας -ορισμένοι με τα παιδιά τους- βρέθηκαν χθες στην κεντρική πλατεία της Αλιάρτου για να εκδηλώσουν με την παρουσία τους, την αντίθεσή τους στο μνημόνιο και τα σκληρά μέτρα. Μια αυθόρμητη "συνάντηση" που διαδόθηκε μέσα από το ίντερνετ τα τελευταία δύο εικοσιτετράωρα. Από τα θετικά της βραδιάς, ήταν η ανταλλαγή απόψεων για την κατάσταση της χώρας και η ανανέωση του "ραντεβού" για το ερχόμενο Σάββατο στις 19:00.

Διαβάστε στη συνέχεια τι δήλωσαν ...


"Εκφράζουμε την αγανάκτησή μας απέναντι στις απάνθρωπες οικονομικά, κοινωνικά, μα κυρίως, ηθικά αποφάσεις των ηγετών της Ευρώπης και της Ελλάδας. Η παρουσία μας στους δρόμους στόχο έχει να δείξει πως «ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ»"


"Οι ηλικιωμένοι πολίτες της χώρας μας νιώθουν θλίψη και απογοήτευση για ό,τι δημιούργησαν και «αφήνουν πίσω τους. Οι ενήλικες νιώθουν πόνο, αγανάκτηση και φόβο για το αύριο. Οι νέοι μας, το μέλλον αυτής της χώρας, φοβάμαι πως δεν ξέρουν τι να νιώσουν. Νιώθουν και φόβο και απελπισία και αγωνία και ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ"

"Όλοι μας έχουμε ένα λόγο να βγούμε στο δρόμο, για εμάς, για τα παιδιά μας, για τα εγγόνια μας. Και αν δεν νιώθουμε τίποτα από τα παραπάνω, θα πρέπει να βγούμε στους δρόμους για την ΥΠΕΡΗΦΑΝΙΑ μας και για τα ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ"

"Το Σάββατο 4 Ιουνίου στις 19:00 θα είμαστε και πάλι εδώ. Καλούμε τους συμπολίτες όλων των κοινοτήτων του δήμου μας να δώσουν το παρών"

"Μία ώρα στο καναπέ μας ή στην καφετέρια αξίζει περισσότερο από το μέλλον μας;"

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις