"Ραντεβού τον Σεπτέμβρη" έδωσαν οι μαθητές στην Αλίαρτο



ΔΗΜΟΣ ΑΛΙΑΡΤΟΥ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΛΙΑΡΤΟΥ                                                           ΑΛΙΑΡΤΟΣ 15-06-2011


                                                                   ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Μία ακόμη σχολική χρονιά έφτασε στο τέλος της. Οι μαθητές όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων μετά από μία δημιουργική αλλά και πιεστική για τα παιδιά περίοδο γιόρτασαν στα σχολεία τους το τέλος της περιόδου και την αρχή του ξένοιαστου καλοκαιριού.

Η Δημοτική Κοινότητα Αλιάρτου συμμετείχε σε αυτές τις εκδηλώσεις βραβεύοντας τα σχολεία που προσπάθησαν να διατηρήσουν τον χώρο τους όμορφο, καλαίσθητο και καθαρό.

Όπως είχε δεσμευτεί, την ημέρα καθαριότητας, επιτροπή αποτελούμενη από τον αντιδήμαρχο καθαριότητας κ. Μπουζίκα Κων/νο, την αντιπρόεδρο της Δημ. Κοινότητας κ. Χαλιμούρδα Αγγελική και έναν εκπαιδευτικό από κάθε σχολείο (1ο Δημοτικό – κ. Μαντζιούρας Ηλίας, 2ο Δημοτικό – κ. Κατσιφή Βενετία, Γυμνάσιο Αλιάρτου – κ. Χαλιμούρδα Αντιγόνη, Λύκειο Αλιάρτου-κ. Καλαμπαλίκης Παναγιώτης) βαθμολόγησε τις σχολικές αυλές βάσει συγκεκριμένων κριτηρίων (καθαριότητα και αισθητική παρέμβαση-γλάστρες, λουλούδια, παρτέρια, ζωγραφιές) και απένειμε τα βραβεία:



Στην πρώτη θέση ισοβάθμησαν το 1ο και το 2ο Δημοτικό Σχολείο. Στους μαθητές τους κληρώθηκαν 2 ποδήλατα mountain, 10 μπάλες, 4 σετ ζωγραφικής και 4 βιβλία περιβαλλοντικού περιεχομένου

Στην δεύτερη θέση, με πολύ μικρή διαφορά από την πρώτη θέση, ισοβάθμησαν το Γυμνάσιο και το Λύκειο Αλιάρτου. Τα βραβεία είναι αθλητικό υλικό για τα σχολεία.

Στους μαθητές των δύο νηπιαγωγείων προσφέρθηκαν λουλούδια.

Τα βραβεία αγοράστηκαν με τα χρήματα που δίνονται ως έξοδα κίνησης στην Πρόεδρο της Κοινότητας.

Ευχαριστούμε όλους τους εκπαιδευτικούς για την βοήθεια και τον ενθουσιασμό τους και όλους τους μαθητές για την συμμετοχή τους στην προσπάθεια αναβάθμισης του περιβάλλοντος χώρου του σχολείου τους..

Ευελπιστούμε ότι από το Σεπτέμβρη η προσπάθεια θα συνεχιστεί και θα επεκταθεί στις αυλές, στις γειτονιές, στην πόλη μας.

                                                    ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΑΙΔΙΑ


    ΜΕ ΠΟΛΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙ, ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ!


                                                       Δημοτική Κοινότητα Αλιάρτου



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις