Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ιδιαίτερα μαθήματα αγγλικών από 6,90 ευρώ/ώραΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΩΡΙΑΙΕΣ ΤΙΜΕΣ 6,90 – 9,90 – 10,80

ΙΣΧΥΕΙ ΕΩΣ 15 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

ΑΓΓΛ ΙΚΑ

ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2012-2013

ΓΙΑ ΕΠΙΠΕΔΑ Α1, Α2, Β1, Β2
ΕΠΩΦΕΛΗΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΕΩΣ 15 ΙΟΥΝΙΟΥ 2013

ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΑ 2268300418, 6937412577

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ
  • ·        Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 100 ΩΡΩΝ
  • · ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ 2012-2013 ΜΟΝΟ 690 ΕΥΡΩ ΜΕΤΡΗΤΟΙΣ (ΩΡΙΑΙΑ ΤΙΜΗ 6,90) ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
  • ·        ΑΝΑ ΟΜΑΔΑ 2 ΑΤΟΜΩΝ 2012-2013 ΜΟΝΟ 990 ΜΕΤΡΗΤΟΙΣ (ΩΡΙΑΙΑ ΤΙΜΗ ΟΜΑΔΑΣ 9,90) ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
  • ·        ΑΝΑ ΟΜΑΔΑ 3 ΑΤΟΜΩΝ 2012-2013 ΜΟΝΟ 1080 ΜΕΤΡΗΤΟΙΣ (ΩΡΙΑΙΑ ΤΙΜΗ ΟΜΑΔΑΣ 10,80) ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
  • ·        ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΟΦΛΕΙΤΑΙ ΣΕ ΕΞΙ ΙΣΟΠΟΣΕΣ ΔΟΣΕΙΣ (ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2012)
  • ·        ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΕΠΙΒΑΡΥΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΦΠΑ 23%Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Παρουσίαση βιβλίου στο Λεοντάρι Αλιάρτου-Θεσπιέων

Προβλήματα σχολικής τάξης και διαχείριση κρίσεων

Θα αναφερθούμε σε προβλήματα λειτουργί­ας της σχολικής τάξης και σε γεγονότα που διαταράσσουν τη διδασκαλία σ’ αυτήν. Τα γεγονότα αυτά συναρτώνται με τη σύνθεση της τάξης, με τα χαρακτηριστικά και τη διδακτική προσέγγιση των διδασκόντων, αλλά και με γενικότερους παράγοντες, όπως είναι το θεσμικό πλαίσιο της παιδείας, οι τοπικές κοινωνικές συνθήκες, η ευρύτερη κατάσταση στο κόσμο και στην ελληνική κοινωνία.
Η αντιμετώπιση και η αποτελεσματική διαχείριση των προβλημάτων που εκδηλώνονται στο επίπεδο της τάξης αποτελούν σημαντικά συστατικά στοιχεία του ρόλου κάθε εκπαιδευτικού και ιδιαιτέ­ρως του κοινωνιολόγου, ο οποίος λόγω της ειδικότητάς του έχει μια ιδιαί­τερη ευαισθησία και κατανόηση για τις συνέπειες αυτών των προβλημάτων στη ζωή των παιδιών και στην εκπαίδευσή τους.

Ποιά τα χαρακτηριστικά ενός καλού δασκάλου;

Η εκπαίδευση δεν είναι μόνο μια μαθησιακή αλλά και μια ψυχολογική διαδικασία γι’ αυτό και οι εκπαιδευτικοί οφείλουν να εκπληρούν και το ρόλο του παιδαγωγού – ψυχολόγου.  Σήμερα οι καλές διαπροσωπικές σχέσεις θεωρούνται απαραίτητες προκειμένου οι εκπαιδευτικοί να λειτουργήσουν αποτελεσματικότερα στις όλο και πιο πλουραλιστικές σχολικές τάξεις. Εκτός από καλοί δάσκαλοι, οι εκπαιδευτικοί οφείλουν να είναι και καλοί σύμβουλοι και καλοί εμψυχωτές.
Συμβουλευτική ονομάζεται η προσέγγιση που ακολουθεί ο εκπαιδευτικός ο οποίος προσφέρει ψυχολογική βοήθεια ή στήριξη σε μαθητές του ή σε γονείς μαθητών του προκειμένου να ικανοποιήσουν τις ανάγκες τους (ανάγκες που πηγάζουν από το σχολείο, συμμαθητές, οικογενειακό και κοινωνικό περιβάλλον). Δεν επιδιώκεται ψυχανάλυση αλλά ψυχολογική στήριξη αυτών. Η συμβουλευτική στην εκπαίδευση επιδιώκει την καλή συνεργασία μεταξύ των μελών της σχολικής κοινότητας. Όσον αφορά τα παιδιά με αναπηρίες και την οικογένειά τους η συμβουλευτική και οι συμβ…