Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ιδιαίτερα μαθήματα αγγλικών από 6,90 ευρώ/ώραΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΩΡΙΑΙΕΣ ΤΙΜΕΣ 6,90 – 9,90 – 10,80

ΙΣΧΥΕΙ ΕΩΣ 15 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

ΑΓΓΛ ΙΚΑ

ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2012-2013

ΓΙΑ ΕΠΙΠΕΔΑ Α1, Α2, Β1, Β2
ΕΠΩΦΕΛΗΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΕΩΣ 15 ΙΟΥΝΙΟΥ 2013

ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΑ 2268300418, 6937412577

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ
  • ·        Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 100 ΩΡΩΝ
  • · ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ 2012-2013 ΜΟΝΟ 690 ΕΥΡΩ ΜΕΤΡΗΤΟΙΣ (ΩΡΙΑΙΑ ΤΙΜΗ 6,90) ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
  • ·        ΑΝΑ ΟΜΑΔΑ 2 ΑΤΟΜΩΝ 2012-2013 ΜΟΝΟ 990 ΜΕΤΡΗΤΟΙΣ (ΩΡΙΑΙΑ ΤΙΜΗ ΟΜΑΔΑΣ 9,90) ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
  • ·        ΑΝΑ ΟΜΑΔΑ 3 ΑΤΟΜΩΝ 2012-2013 ΜΟΝΟ 1080 ΜΕΤΡΗΤΟΙΣ (ΩΡΙΑΙΑ ΤΙΜΗ ΟΜΑΔΑΣ 10,80) ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
  • ·        ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΟΦΛΕΙΤΑΙ ΣΕ ΕΞΙ ΙΣΟΠΟΣΕΣ ΔΟΣΕΙΣ (ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2012)
  • ·        ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΕΠΙΒΑΡΥΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΦΠΑ 23%Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ποιά τα χαρακτηριστικά ενός καλού δασκάλου;

Η εκπαίδευση δεν είναι μόνο μια μαθησιακή αλλά και μια ψυχολογική διαδικασία γι’ αυτό και οι εκπαιδευτικοί οφείλουν να εκπληρούν και το ρόλο του παιδαγωγού – ψυχολόγου.  Σήμερα οι καλές διαπροσωπικές σχέσεις θεωρούνται απαραίτητες προκειμένου οι εκπαιδευτικοί να λειτουργήσουν αποτελεσματικότερα στις όλο και πιο πλουραλιστικές σχολικές τάξεις. Εκτός από καλοί δάσκαλοι, οι εκπαιδευτικοί οφείλουν να είναι και καλοί σύμβουλοι και καλοί εμψυχωτές.
Συμβουλευτική ονομάζεται η προσέγγιση που ακολουθεί ο εκπαιδευτικός ο οποίος προσφέρει ψυχολογική βοήθεια ή στήριξη σε μαθητές του ή σε γονείς μαθητών του προκειμένου να ικανοποιήσουν τις ανάγκες τους (ανάγκες που πηγάζουν από το σχολείο, συμμαθητές, οικογενειακό και κοινωνικό περιβάλλον). Δεν επιδιώκεται ψυχανάλυση αλλά ψυχολογική στήριξη αυτών. Η συμβουλευτική στην εκπαίδευση επιδιώκει την καλή συνεργασία μεταξύ των μελών της σχολικής κοινότητας. Όσον αφορά τα παιδιά με αναπηρίες και την οικογένειά τους η συμβουλευτική και οι συμβ…

Παρουσίαση βιβλίου στο Λεοντάρι Αλιάρτου-Θεσπιέων

Η θέση της γυναίκας στην Αρχαία Ελλάδα ... Η Μήδεια στον Ευριπίδη λέει «θα προτιμούσα να πολεμήσω τρεις φορές παρά να γεννήσω μία»

Στην αρχαία Ελλάδα η γυναίκα δεν έχαιρε μεγάλης υπολήψεως. Οι αρχαίοι ημών πρόγονοι είχαν φτιάξει κοινωνίες πολεμιστών και εμπόρων που ήταν κατεξοχήν ανδροκρατικές, ενώ οι γυναίκες ήταν χρήσιμες για τη σεξουαλική ικανοποίηση των ανδρών και βέβαια για την αναπαραγωγή. Η γέννηση και η ανατροφή των παιδιών ήταν οι σοβαρότερες αρμοδιότητες που είχε η γυναίκα. Οι μητέρες είχαν σοβαρότατη αποστολή να επιτελέσουν, κυρίως όταν έπρεπε να αναθρέψουν αγόρια, γιατί τα νεογέννητα κορίτσια ήταν γενικώς ανεπιθύμητα. Η συνήθης πρακτική για ανεπιθύμητα παιδιά, δηλαδή κορίτσια ή άρρωστα νεογέννητα, δεν ήταν βρεφοκτονία, αλλά η εγκατάλειψή τους σε μια ερημιά, η «έκθεσις». Τοκετός στην αρχαιότητα. Ανάγλυφο του 5ου π.Χ αιώνα Σύμφωνα με ιστορικές εκτιμήσεις, το 10% των νεογέννητων κοριτσιών πετιόντουσαν στις ερημιές και πέθαιναν.