Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Αγοράστε χρόνο!!


Ένα διαδικτυακό ρολόι αποτελεί μία από τις πιο πρωτότυπες ιδέες προβολής, αρκεί μόνο να αγοράσετε το δικό σας δευτερόλεπτο

Με σύμμαχο τη φαντασία τους δύο 28χρονοι άνεργοι Έλληνες αποφάσισαν να εκμεταλλευτούν το άπλετο ελεύθερο χρόνο τους, να τον κάνουν επάγγελμα και να αποδείξουν πως όντως ο χρόνος είναι κάποιες φορές χρήμα!
Με έμπνευση και δημιουργικότητα ο Κώστας και ο Γιώργος σχεδίασαν το clockular.com, το οποίο είναι ένα site με ένα on line ρολόι.
Ακούγεται παράξενο αλλά μέσω αυτού αποφάσισαν να πουλήσουν κάθε δευτερόλεπτο του ρολογιού σε διαφημιζόμενους αλλά και ιδιώτες, δίνοντας τους την δυνατότητα να εκμεταλλευτούν την ''ιδιοκτησία'' του χρόνου τους.
Μπορούν κατά τον ''επίσημα δικό τους χρόνο'' να προβάλλουν μια φωτογραφία ή ένα σύνδεσμο που θα είναι ορατό σε όλο τον κόσμο. Με άλλα λόγια, θα διαφημίζονται στο πιο πολύτιμο ρολόι του κόσμου.

Αυτή η πρωτότυπη διαδικασία προώθησης ευελπιστούν να γίνει ιδιαίτερα δημοφιλής και γιατί όχι, να αναδειχθεί το ρολόι τους στο πιο ακριβό του κόσμου, ίσως να κατακτήσει και ένα παγκόσμιο ρεκόρ.
Ο συνολικός χρόνος προς πώληση είναι ένα έτος και η ιδέα είναι αν κάποια στιγμή πουληθούν όλα τα δευτερόλεπτα του έτους, το ρολόι να σταματήσει να δέχεται νέους αγοραστές και ο κάθε ιδιοκτήτης χρόνου να έχει την προσωπική του παγκόσμια ώρα που θα του ανήκει και θα εμφανίζεται για πάντα.
Αναφορικά με το πώς κανείς μπορεί να αγοράσει χρόνο οι εμπνευστές αυτής της τρελής, όπως οι ίδιοι την αποκαλούν, ιδέας απαντούν:
''Είναι τόσο εύκολο όσο το πάτημα ενός κουμπιού στον δικτυακό τόπο. Μπορείτε να ανεβάσετε την εικόνα σας  και την ιδιότητά σας. Μπορείτε να επιλέξετε τα δευτερόλεπτα που θέλετε να αγοράσετε. Μόλις ολοκληρωθεί η πληρωμή σας, θα λάβετε ένα επιβεβαιωτικό e-mail.''
H τιμή του δευτερολέπτου είναι 0,10 δολάρια. Όσοι πιστοί προσέλθετε!

Πηγή:Δέσποινα Δημά

news247

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ποιά τα χαρακτηριστικά ενός καλού δασκάλου;

Η εκπαίδευση δεν είναι μόνο μια μαθησιακή αλλά και μια ψυχολογική διαδικασία γι’ αυτό και οι εκπαιδευτικοί οφείλουν να εκπληρούν και το ρόλο του παιδαγωγού – ψυχολόγου.  Σήμερα οι καλές διαπροσωπικές σχέσεις θεωρούνται απαραίτητες προκειμένου οι εκπαιδευτικοί να λειτουργήσουν αποτελεσματικότερα στις όλο και πιο πλουραλιστικές σχολικές τάξεις. Εκτός από καλοί δάσκαλοι, οι εκπαιδευτικοί οφείλουν να είναι και καλοί σύμβουλοι και καλοί εμψυχωτές.
Συμβουλευτική ονομάζεται η προσέγγιση που ακολουθεί ο εκπαιδευτικός ο οποίος προσφέρει ψυχολογική βοήθεια ή στήριξη σε μαθητές του ή σε γονείς μαθητών του προκειμένου να ικανοποιήσουν τις ανάγκες τους (ανάγκες που πηγάζουν από το σχολείο, συμμαθητές, οικογενειακό και κοινωνικό περιβάλλον). Δεν επιδιώκεται ψυχανάλυση αλλά ψυχολογική στήριξη αυτών. Η συμβουλευτική στην εκπαίδευση επιδιώκει την καλή συνεργασία μεταξύ των μελών της σχολικής κοινότητας. Όσον αφορά τα παιδιά με αναπηρίες και την οικογένειά τους η συμβουλευτική και οι συμβ…

Παρουσίαση βιβλίου στο Λεοντάρι Αλιάρτου-Θεσπιέων

Η θέση της γυναίκας στην Αρχαία Ελλάδα ... Η Μήδεια στον Ευριπίδη λέει «θα προτιμούσα να πολεμήσω τρεις φορές παρά να γεννήσω μία»

Στην αρχαία Ελλάδα η γυναίκα δεν έχαιρε μεγάλης υπολήψεως. Οι αρχαίοι ημών πρόγονοι είχαν φτιάξει κοινωνίες πολεμιστών και εμπόρων που ήταν κατεξοχήν ανδροκρατικές, ενώ οι γυναίκες ήταν χρήσιμες για τη σεξουαλική ικανοποίηση των ανδρών και βέβαια για την αναπαραγωγή. Η γέννηση και η ανατροφή των παιδιών ήταν οι σοβαρότερες αρμοδιότητες που είχε η γυναίκα. Οι μητέρες είχαν σοβαρότατη αποστολή να επιτελέσουν, κυρίως όταν έπρεπε να αναθρέψουν αγόρια, γιατί τα νεογέννητα κορίτσια ήταν γενικώς ανεπιθύμητα. Η συνήθης πρακτική για ανεπιθύμητα παιδιά, δηλαδή κορίτσια ή άρρωστα νεογέννητα, δεν ήταν βρεφοκτονία, αλλά η εγκατάλειψή τους σε μια ερημιά, η «έκθεσις». Τοκετός στην αρχαιότητα. Ανάγλυφο του 5ου π.Χ αιώνα Σύμφωνα με ιστορικές εκτιμήσεις, το 10% των νεογέννητων κοριτσιών πετιόντουσαν στις ερημιές και πέθαιναν.