Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Δημήτρης Νίκαινας και Cosi Cafe στον Ορχομενό


ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΙΚΑΙΝΑΣ

Σάββατο 23 Μαρτίου 2013

COSI CAFE
Ορχομενός


Ένα μελωδικό ταξίδι σε διάφορα μουσικά είδη,
με οδηγό μία νέα φωνή και ένα φρέσκο πρόγραμμα…

   
     Αυτό μας προτείνει ο νέος τραγουδιστής Δημήτρης Νίκαινας και μας προσκαλεί το Σάββατο 23 Μαρτίου, στο Cosi cafe, στον Ορχομενό.
  
     Ένα πρόγραμμα, που κινείται σε όλα τα είδη της μουσικής, από γνωστά τραγούδια του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και του Νίκου Πορτοκάλογλου, μέχρι τον Βαλάντη και το Νότη Σφακιανάκη…
Και όλα αυτά με μία νέα, μελωδική φωνή σαν αυτή του Δημήτρη Νίκαινα, που αν και μόλις 20 χρόνων έχει ήδη δώσει θετικά δείγματα «γραφής» στο χώρο της μουσικής……


      Ο Δημήτρης Νίκαινας, γεννήθηκε το 1993 στη Λειβαδιά Βοιωτίας. Από πολύ μικρή ηλικία έδειξε την κλίση του στην μουσική, ενώ ήδη από την ηλικία των 9 χρόνων παρακολούθησε μαθήματα μπουζουκιού στο Τροφώνιο ωδείο. Εκεί φάνηκαν και τα πρώτα θετικά σημάδια των φωνητικών του ικανοτήτων. Έτσι, αποφάσισε να συνεχίσει τις σπουδές του στην φωνητική, στο ωδείο Modern Music Academy.
     
     Το 2008, σε ηλικία μόλις 15 ετών έγινε μέλος του συγκροτήματος Greek Rock Project ως τραγουδιστής και πραγματοποίησε πάνω από 70 συναυλίες σε πολλές πόλεις της Στερεάς Ελλάδας.
    
      Το 2010 μετακόμισε στην Αθήνα, όπου άρχισε και την solo καριέρα του, κινούμενος κυρίως στο έντεχνο, αλλά και στο λαϊκό τραγούδι.
     
       Μέχρι τώρα έχει συνεργαστεί με καλλιτέχνες όπως οι: Aντρέας Τρόκας, Αντίπερα όχθη, Dj George Boletis, Αλέξανδρος Θωμάς, Γρηρόρης Γκολφινόπουλος, Γιώργος Δασκαλάκης, Αναστάσης Κουλούρης και έχει εμφανιστεί σε μεγάλα κέντρα της Αθήνας.

    Στις 23 Μαρτίου θα βρεθεί στον Ορχομενό, σε ένα Cosi cafe LIVE, για μία ιδιαίτερη βραδιά μελωδίας και διασκέδασης…


Σάββατο, 23 Μαρτίου 2013
Ο Δημήτρης Νίκαινας στο
Cosi cafe LIVE
(Πλατεία Ηρώων Ορχομενός)


Για οποιαδήποτε διευκρίνιση παρακαλώ επικοινωνήστε:
Γιώργος Μυλωνάς
6948 000128
milonasmusic@yahoo.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Παρουσίαση βιβλίου στο Λεοντάρι Αλιάρτου-Θεσπιέων

Ποιά τα χαρακτηριστικά ενός καλού δασκάλου;

Η εκπαίδευση δεν είναι μόνο μια μαθησιακή αλλά και μια ψυχολογική διαδικασία γι’ αυτό και οι εκπαιδευτικοί οφείλουν να εκπληρούν και το ρόλο του παιδαγωγού – ψυχολόγου.  Σήμερα οι καλές διαπροσωπικές σχέσεις θεωρούνται απαραίτητες προκειμένου οι εκπαιδευτικοί να λειτουργήσουν αποτελεσματικότερα στις όλο και πιο πλουραλιστικές σχολικές τάξεις. Εκτός από καλοί δάσκαλοι, οι εκπαιδευτικοί οφείλουν να είναι και καλοί σύμβουλοι και καλοί εμψυχωτές.
Συμβουλευτική ονομάζεται η προσέγγιση που ακολουθεί ο εκπαιδευτικός ο οποίος προσφέρει ψυχολογική βοήθεια ή στήριξη σε μαθητές του ή σε γονείς μαθητών του προκειμένου να ικανοποιήσουν τις ανάγκες τους (ανάγκες που πηγάζουν από το σχολείο, συμμαθητές, οικογενειακό και κοινωνικό περιβάλλον). Δεν επιδιώκεται ψυχανάλυση αλλά ψυχολογική στήριξη αυτών. Η συμβουλευτική στην εκπαίδευση επιδιώκει την καλή συνεργασία μεταξύ των μελών της σχολικής κοινότητας. Όσον αφορά τα παιδιά με αναπηρίες και την οικογένειά τους η συμβουλευτική και οι συμβ…

Προβλήματα σχολικής τάξης και διαχείριση κρίσεων

Θα αναφερθούμε σε προβλήματα λειτουργί­ας της σχολικής τάξης και σε γεγονότα που διαταράσσουν τη διδασκαλία σ’ αυτήν. Τα γεγονότα αυτά συναρτώνται με τη σύνθεση της τάξης, με τα χαρακτηριστικά και τη διδακτική προσέγγιση των διδασκόντων, αλλά και με γενικότερους παράγοντες, όπως είναι το θεσμικό πλαίσιο της παιδείας, οι τοπικές κοινωνικές συνθήκες, η ευρύτερη κατάσταση στο κόσμο και στην ελληνική κοινωνία.
Η αντιμετώπιση και η αποτελεσματική διαχείριση των προβλημάτων που εκδηλώνονται στο επίπεδο της τάξης αποτελούν σημαντικά συστατικά στοιχεία του ρόλου κάθε εκπαιδευτικού και ιδιαιτέ­ρως του κοινωνιολόγου, ο οποίος λόγω της ειδικότητάς του έχει μια ιδιαί­τερη ευαισθησία και κατανόηση για τις συνέπειες αυτών των προβλημάτων στη ζωή των παιδιών και στην εκπαίδευσή τους.